Sveikatos priežiūros skaitmenizavimas: Affidea įdiegs naujus skaitmeninius įrankius pacientų patirčiai ir darbuotojų veiklai gerinti - Affidea Lietuva

January 28, 2019

Sveikatos priežiūros skaitmenizavimas: Affidea įdiegs naujus skaitmeninius įrankius pacientų patirčiai ir darbuotojų veiklai gerinti

Viena didžiausių Europos pažangių diagnostinių vaizdų gavimo, ambulatorinės ir vėžio priežiūros paslaugų teikėjų „Affidea“ paskelbė apie dvi naujas programas, kuriomis siekiama skatinti veiklos skaitmeninimą ir didinti našumą bei vaizdo kokybę.

„Affidea“ įtrauks beveik 70 % savo centrų į debesimis pagrįstą KPI skydelį ir mobiliąją programėlę, siekiant paremti bendrovės pastangas skaitmeninės sveikatos srityje, pagerinti darbo eigos valdymą, naudoti geriau įdiegtos įrangos bazę ir gerinti pacientų patirtį visame besiplečiančiame „Affidea“ tinkle.

Nauji skaitmeniniai įrankiai naudoja mašininį mokymąsi ir sudėtingus algoritmus, kad gautų prognozavimo įžvalgas realiu laiku, siekiant padidinti našumą išlaikant gerą kokybę, užkertant kelią paskyrimų vėlavimams ir trumpinant laukimo laiką, kuris lemia geresnę pacientų patirtį.

Dėl šio pranešimo „Affidea“ generalinis direktorius Giuseppe Recchi pareiškė:

„KPI skydelio ir KPI mobiliosios programėlės paleidimas daro „Affidea“ metus labai sėkmingais, nes mes siekiame tapti pirmaujančia skaitmeninių sveikatos priežiūros paslaugų teikėja, turinčia plačiausią medicinos centrų tinklą, kuriam naudojamas dirbtinis intelektas.

Vertę galima kurti panaudojant iš medicininės įrangos gautus duomenis, siekiant nuolat gerinti mūsų veiklą ir užtikrinti greitesnę, geresnę ir efektyvesnę pacientų priežiūrą. Mes matome, kad sveikatos priežiūros paslaugos tampa labiau orientuotos į rinką, tad turime nuolat tobulinti kasdienę veiklą ir darbo eigos valdymą, didinant pacientų saugą ir gerinant bendrą patirtį. 2019 m. tikimės padaryti nemažai įdomių pranešimų, išplėsdami savo pasiūlymus pacientams ir gydytojams.“

Komentuodamas šių dviejų naujų skaitmeninių įrankių paleidimą, „Affidea“ vyr. viceprezidentas ir vyr. operacijų vadovas Zisis Sotiriou pasakė:

„Tai „Affidea“ kelionės pradžia, kuriant KPI valdymo skydelius visame mūsų tinkle, kad būtų sumažintos prastovos, išplėsti pajėgumai, pagerinta pacientų sauga ir apskritai mūsų medicinos paslaugų kokybė. Radiologija nebėra pramonės šaka, kurią lemia tik pažangiausia technologija. Šie skaitmeniniai įrankiai padės mums aktyviau naudoti prognozavimo duomenis. Pavyzdžiui, mes esame vienas iš pirmųjų sveikatos priežiūros paslaugų teikėjų, galinčių numatyti kompiuterinio tomografo rentgeno vamzdžio pakeitimą prieš jam sugendant ir išvengti nemalonių incidentų ir vėlavimų.

Mūsų veiklos tikslas – naudoti naujausias technologijas, turimus duomenis iš mūsų įrangos ir geriausią žmogiškąją patirtį. Teigiamą mūsų skaitmeninių prietaisų skydelių poveikį visame versle pajus ekspertų klinikinės komandos ir technologai, o svarbiausia – mūsų pacientai. Šie du skaitmeniniai įrankiai iš pradžių bus įdiegti 165 centruose mūsų tinkle, o likusi dalis turėtų būti paleista iki metų pabaigos“.

Apie KPI skydelį ir KPI mobiliąją programėlę

KPI skydelis

„Affidea“ dirbs su įvairiais KPI skydelių, turinčių pagrindinių veiklos rodiklių rinkinius, tiekėjais, siekdama įvertinti „Affidea“ paslaugų teikėjų kokybę ir produktyvumą 16-koje žemyno šalių.

Šie KPI bus rodomi prietaisų skydelyje, kuriame vadovai galės analizuoti darbo eigą, įrangos naudojimą, veikimo laiką ir laiką tarp gedimų bei daryti išvadas apie našumą ir darbo eigą ir valdyti veiksmus, siekiant pagerinti efektyvumą, kokybę ir bendrą pacientų patirtį.

KPI leidžia „Affidea“ komandoms gauti našumo informaciją įvairiuose centruose su suvestinėmis metrikomis. „Affidea“ komanda, kurioje dirba daugiau nei 7000 sveikatos priežiūros specialistų, turės nemažai naudos ir įžvalgų iš pažangiausių technologijų duomenų rinkinių, kurie juos palaikys:

  • Toliau tobulinami „Affidea“ apdovanojimą pelniusių pacientų saugos duomenų įrašai
  • Didžiausias galimas naujausios „Affidea“ medicinos įrangos pajėgumas
  • Aktyvesnis prognozuojamų duomenų naudojimas, užtikrinant maksimalų medicinos įrangos veikimą

KPI mobilioji programėlė

Nauja „Affidea“ KPI mobilioji programėlė, sukurta „GE Healthcare“, apims paslaugų KPI skydelį ir bus diegiama tiesiai į centrų vadovų ir veiklos vadovų mobiliuosius telefonus. Programos skydelyje bus rodoma „Affidea“ naujausios medicinos įrangos veikla ir būklė realiu laiku, siunčiant dinaminius informacijos atnaujinimus iš mūsų įrangos įdiegtos bazės 70 % mūsų centrų 16-koje šalių.

Įdiegus programėlę „Affidea“ medicinos centrų tinkle, klinikinės komandos galės užtikrinti nepertraukiamą įrangos veikimą ir dalijimąsi jos duomenimis. Pranešimai apie įrangos būklę ir teikiamas operacijas bus siunčiami realiuoju laiku.

Apie „Affidea Group“

„Affidea“ yra viena didžiausių Europos diagnostikos vaizdo, ambulatorinės ir vėžio priežiūros paslaugų teikėja, veikianti 246 centruose 16 Europos šalių, daugiausia dėmesio skirianti savalaikei diagnostikai ir aukštos kokybės gydymui, dirbanti tik su naujausiomis technologijomis ir patyrusiais medicinos specialistais. „Affidea“ grupėje dirba daugiau kaip 7500 specialistų ir taikoma daugiau kaip 1260 diagnozavimo ir vėžio priežiūros būdų, kiekvienais metais atliekant beveik 13 mln. diagnostinių tyrimų. Tai viena iš daugiausia Europos radiologų draugijos apdovanojimų už pacientų saugą turinčių sveikatos priežiūros paslaugų teikėjų tarp 90 Europoje apdovanotų centrų, kurių 50 % priklauso „Affidea“. „Affidea“ akcijos priklauso Bertarelli šeimai ir jai artimoms interesų grupėms, kurias konsultuoja jų verslo įmonė „Waypoint Capital“ . (www.waypointcapital.net).